Sidor

onsdag 10 september 2014

FRÅGESTUND

Har hållit på i några år med dänhär bloggen och jag har aldrig haft en frågestund, så nu är det dags. Du kan vara anonym om du vill. Så fråga på!

15 kommentarer:

 1. hur ser en perus dag ut för dig? helg och vardag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vardagen så ser en vanlig dag ut såhär: Skolan från halv 9 till två. Hem. Kanske sover en kort tupplur om jag är riktigt trött. (äter förståss). Tränar på kvällen. gör läxor, läser på prov om jag har några.
   På helgen: sover ganska länge. tar de lugnt. tränar. ställer mej, och far ut och vara med mina vänner.

   Radera
 2. Vem är du med i skolan och på helgarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. i skolan är jag med många, men mest så är det nog, Maria, Lovisa, Andrea och Viktoria. Men sen också Julia, Moa, LIsa, ibland Jennifer och många andra.
   på helgarna är jag mest med Maria, Jennie, Mia, Amanda, Jennie Å, Emelie, Emma. Sen så är vi ibland också med några från larsmo. Me har dock inte varit ute på länge eftersom jag har gjort mycket annat.

   Radera
 3. Vad brukar du oftast ha på dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. här hemma så är det nog sköna mys kläder, jogging byxor osv.
   I skolan är det ofta ett par svarta byxor och en tröja. Orsaken att jag nästa alltid har svarta byxor är för att allt passar ju till det så då är det inte så svårt att hitta nån tröja till det.

   Radera
 4. Favorit outfiter? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inga speciella favoriter, men gillar nog att gå med klänning, det är skönt. Men har ändå nästa aldrig klänning eftersom jag tycker att de känns som att klänning är för fin i vardagen trots att det kanske inte är så.:)

   Radera
 5. Såg dig i skolan med puma byxor. Kan du ladda upp någon bild när du har dom? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah men de kan jag väl kanske göra nån gång. Fasst dom är egentligen Sandras byxor men de är bara jag som använder dem.

   Radera
 6. vem var den senaste killen du kramade?

  SvaraRadera
  Svar
  1. så länge sen så jag minns ej, ahah ;)

   Radera
 7. altså föstår int hur du hinner me allt. träna,skola,sova å vara me vänner, göra läxor osv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, egentilgen tycker jag det inte känns som jag gör så mycket. skolan är ju bara til 2 och sen om jag är trött kan jag sova en stund. träna gör jag ofta ganska sent eller det beror lite på, men en 7 tiden. läxor tar jag alltid och gör i sista hand. gör dem alltid sent på kvällen. vissa gör jag till och med i skolan för att jag tycker att jag hinner bra göra det. Och om jag har prov så läser jag strax före jag far och sova eftersom då kan jag koncentrera mej bäst just på provet och då tycker jag det "fastnar" bäst.
   Dock så är jag inte så mycket med vänner in i veckan. Ibland så kan det bli nå cafebesök men annars inte så ofta. Och om jag tränar med Ida å blir det ju två flugor i en smäll, haha ;)

   Radera